Time To Sauna

Met ons concept Time To Sauna laten we u onze faciliteiten ook voor kortere duur gebruiken. Ook als u maar enkele uurtjes vrij heeft, kan u genieten van een ontspannende sauna en een rustgevende wellness. Optioneel kan u een massage, een behandeling of een snelle hap als extraatje toevoegen aan het nieuwe concept. Bepaal zelf wanneer u wil relaxen: ’s morgens, ’s namiddags of ’s avonds. Kom je op het juiste tijdstip? Dan geniet je tevens van een verkwikkende opgietsessie.

 Time To Sauna

Drie uur genieten van sauna en wellness.
Zonder reserveren.  Melden als je toekomt.
20 euro per persoon.

Even uit de drukte, even genieten en even tijd voor jezelf… Om even te onthaasten is er nu onze Time To Sauna. De tijdsduur en het tijdstip van uw bezoek bepaalt u zelf, zonder reservatie. Je meldt aan onze receptie even dat je gebruik maakt van onze Time To Sauna, het aanvangsuur wordt genoteerd.

Wenst u langer dan 3 uur te genieten? Geen probleem, een uur extra kost  4 euro per persoon. Bij een verblijf langer dan 4 uur geldt de dagentree van 26 euro per persoon.

Time To Relax

Drie uur genieten van sauna, wellness
en een massage van 25 minuten.
49 euro per persoon. Reserveren.


Voor deze nieuwe formule dient u wel even te reserveren. Net als bij onze Time To Sauna bepaalt u de tijdsduur van uw bezoek zelf. Je meldt aan onze receptie even dat je reserveerde voor onze Time To Relax, het aanvangsuur en het tijdstip van uw massage worden genoteerd.

Wenst u langer dan 3,5  uur te genieten? Geen probleem, een uur extra kost 4 euro per persoon. Bij een verblijf langer dan 4 uur geldt de dagentree van 26 euro per persoon.